Lediga jobb

Ekonomiansvarig till ITAB Prolight AB

Vi söker en driven och duktig ekonom som med stort engagemang och hjärta vill utvecklas tillsammans med oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med löpande bokföring, redovisning och månadsbokslut i vårt affärssystem Pyramid.

Du upprättar även årsbokslut, årsredovisning och deklaration. I arbetet ingår även upprättande av prognoser, analyser och framtagning av statistik. Du kommer också att rapportera till koncernen i koncernrapporteringssystemet OCRA. Det tillkommer i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Ansvar
Du ingår i företagets ledningsgrupp. Du ansvarar för upprättande av Årsbokslut, Årsredovisning och deklaration.

Det ingår även ett övergripande ansvar för löner. Du ser till att lagar och regler efterlevs inom ansvarsområdet och ansvarar för planeringen inom gruppen ekonomi

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning eller erfarenhet för tjänsten. Antingen genom eftergymnasial ekonomisk utbildning eller genom dokumenterad arbetslivserfarenhet. Vi söker en jordnära person som är noggrann, nyfiken och som tar egna initiativ. Tjänsten innebär stort eget ansvar. Erfarenhet från Pyramid, OCRA och Excel liksom goda kunskaper i engelska är meriterade. Koncernspråket är engelska.

Information och ansökan
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta VD Pär Söderberg, 033-20 56 45. Varmt välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 7 september 2017 till: eva.hugosson@itab.com. Tjänsten omfattar heltid med placering i Borås. Tillträde så snart som möjligt.

Tillsättning sker löpande.

ITAB-Prolight söker Ljusdesigner/innesäljare

Företaget
ITAB-Prolight är ett väletablerat belysningsföretag med huvudinriktning mot butikskedjor verksamma inom detaljhandel och dagligvaror. ITAB-Prolights affärside är att erbjuda kompletta lösningar inkluderande ljusdesign, belysningsarmaturer och ljusservice. För ITAB-Prolight är god kompetens och en hög servicenivå mycket viktigt och vi strävar efter långsiktiga affärsrelationer. Vi arbetar med ett modernt och innovativt produktsortiment med den allra senaste tekniken.

Sedan hösten 2011 tillhör Prolight butiksinredningsföretaget ITAB Shop Concept. ITAB Shop Concept AB är noterat vid OMX Nordic Exchange och levererar komplet¬ta butiksinredningar till dagligvaru- och fackhandeln.

Tjänsten
Tjänsten ingår i vår grupp ljusdesign/innesälj. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av konceptutveckling, ljusdesign, framtagande av tekniska underlag och beskrivningar samt att vara en del av vår innesäljarfunktion.
Vår ljusplanering utför vi i Autocad miljö och belysningsberäkningar i Dialux. Innesäljardelen innefattar i huvudsak offerter, order och övrig kundservice. Resor och kundbesök förekommer i viss utsträckning. Teknikutveckling och utvecklingen av programvaror gör att kontinuerlig kompetensutveckling är nödvändig. Vi har en positiv syn på vidareutbildning och uppmuntrar detta. Tjänsten är heltid och placeringsorten är Borås.

Din profil
Grundläggande krav är utbildning på Ljushögskolan eller yrkeserfarenhet av ljusplanering samt
färdigheter i autocad och dialux.
Meriterande är Intresse för och erfarenhet av att göra visualiseringar 3D miljöer.

I gruppen arbetar vi nära varandra och nära vår säljorganisation varför det är viktigt att vara flexibel och prestigelös samt att kunna fungera väl i en grupp.
Arbetssituationen kan ibland vara intensiv och kunderna krävande varför stresstålighet är en förutsättning. En ledstjärna för Prolight är att arbeta nära kunderna och erbjuda en mycket hög grad av service vilket gör att du måste vara serviceinriktad.
Retailmarknaden och belysningstekniken befinner sig i ett skede av mycket snabb utveckling och stor förändring vilket gör att du måste var öppen för nya tekniska lösningar men även för nya idéer och arbetssätt.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2017-10-30 och ansökan skickas till jan.L.andersson@itab.com

Kontakt
Har du frågor eller funderingar angående tjänsten är du välkommen kontakta
Team ledare ljusdesign/innesälj Jan Andersson 033-205652 jan.L.andersson@itab.com
och har du har frågor om företaget generellt VD Pär Söderberg 033-205645 par.soderberg@itab.com